Persoonlijk contact

Wij ontmoeten u graag! Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding of maak kennis met ons tijdens één van onze andere activiteiten!

Persoonlijke rondleiding

Voor een fijne schooltijd is een prettige sfeer op school net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs. Wij snappen daarom goed dat u de sfeer op onze school zelf wilt ervaren! Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding, zodat u een goed beeld krijgt of OBS Prins Willem-Alexander past bij u en uw kind. U mag ons altijd bellen voor het maken van een afspraak, of vraag nu een kennismakingsgesprek aan.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Onze deur staat altijd open

Wij vinden het fijn om met u in contact te staan. Gedurende het jaar zijn er dan ook een aantal vaste momenten waarop leerkrachten en ouders elkaar ontmoeten. Aan het begin van ieder schooljaar is er een kennismakingsgesprek waarbij uw kind, u als ouders en de leerkracht met elkaar kennis kunnen maken. Verder zijn er twee rapportavonden per jaar waarop leerlingen, ouders en leerkrachten de voortgang bespreken. Natuurlijk staat onze deur altijd open om even binnen te lopen en mag u ons altijd aanspreken op het schoolplein!


De PWA in beeld

Powered by BasisOnline